Molen
Kyck over den Dyck
Dordrecht

Producten

Visit Facebook Visit Instagram

Thuis bakken

Wij verkopen diverse producten voor de thuisbakker. In de eerste plaats is er volkorenmeel te koop dat door de eigen molenaars is gemalen. Dit meel wordt door vrijwilligers op de vulzolder handmatig verpakt in zakken van 1 en 2,5 kg. Zakken van 5 kilo zijn op bestelling leverbaar.
Er zijn in de winkel gratis recepten verkrijgbaar en de medewerkers van de winkel kunnen u van het nodige advies voorzien.
Naast producten gemaakt van ons eigen meel, verkopen we diverse meel- en baksoorten. Doordat wij met vrijwilligers werken, kunnen wij deze producten voor zeer schappelijke prijzen aanbieden.

Spelt

Op een apart koppel stenen malen wij spelt, strikt gescheiden van tarwe. Door deze manier van werken kunt u er zeker van zijn dat u zuiver spelt krijgt. Dat is belangrijk voor klanten met een tarweallergie.

Glutenvrije producten

Wij hebben voor de thuisbakker ook het gerenommeerde merk Soezie in de schappen. Voor klanten met een glutenallergie kunnen wij glutenvrij meel aanbieden. Naast de diverse glutenvrije bakproducten verkopen wij ook pannenkoekmix en mix voor de pizzabodem.

Kom en Kyck!

Foto volkorentarwemeel